Middelbare school gekozen. En dan?

Aanmelden voortgezet onderwijs

Een aantal vestigingen van Terra vo biedt de mogelijkheid om uw kind aan te melden via de website. In andere gevallen kunt u via e-mail of telefonisch een aanmeldformulier aanvragen. Wij adviseren u om contact op te nemen met de vestiging van uw keuze. Op vrijwel iedere vestiging is het mogelijk om uw zoon of dochter aan te melden via de huidige basisschool. Neem daarvoor contact op met de schoolleiding van de basisschool. Meld uw kind altijd schriftelijk aan, zodat de aanmelding formeel is.

Nog geen keuze gemaakt?

Bent u er nog niet uit wat de beste middelbare school is voor uw zoon of dochter? Geen nood, u heeft nog genoeg tijd om een school te kiezen. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de website en ga naar de pagina’s van de verschillende Terra vestigingen: Assen, Eelde, Emmen, Meppel, Oldekerk, Winsum of Wolvega. Hier vindt u specifieke informatie over iedere vestiging. Bekijk filmpjes, lees ervaringen van leerlingen of wandel virtueel door de school. Het is ook mogelijk om een voorlichtingsbijeenkomst te bezoeken.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven en informatie ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.